GROBARI MU OVO NEĆE ZABORAVITI! Bivši igrač Partizana se OGLASIO po dolasku u novi KLUB!

Autor:

Sport

20.07.2023

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dojučerašnji defanzivac crno-belih karijeru nastavio u Rusiji.

GROBARI MU OVO NEĆE ZABORAVITI! Bivši igrač Partizana se OGLASIO po dolasku u novi KLUB!

Foto: Starsport

Početkom prelaznog roka redove Partizana napustio je Igor Vujačić i preselio se u redove Rubina iz Kazanja.

Po mnogima jedan od najboljih igrača "parnog valjka" je po dolasku u Rusiju pričao medijima oko rastanka sa klubom iz Humske.

- Za mene je to bio veoma težak trenutak, rastanak sa drugovima. Jer toliko toga smo prošli zajedno kroz sve te godine. Partizan je postao moja porodica, moja druga kuća. Stekao sam mnogo prijatelja u klubu. Zato mi je sve teško palo. Partizan sam oduvek, još kao dečak, mnogo voleo i sanjao sam da igram za njega - rekao je Vujačić.

Foto: Starsport

Igor Vujačić

Usledilo je pitanje da li su po njemu grobari najbolji na svetu, Vujačić nije imao dilemu i kao iz topa je potvrdno odgovorio.

- Po meni, da.

Pre dolaska u Rubin, crnogorski reprezentativac se kod doskorašnjeg saigrača Bibarsa Natha raspitivao o svom novom klubu, budući da je Izraelac četiri godine nastupao za istu ekipu.

- Pričao sam sa Bibarsom Nathom, on je proveo četiri godine ovde i na jako lep način je govorio o klubu. Rekao mi je da je odlično organizovan, da je ruska liga jaka. Malo sam pričao sa saigračem iz reprezentacije Seadom Hakšabanovićem, ali on ne govori toliko dobro srpski jezik. Sve preporuke sam dobio i od Darka Jevtića, preko posrednika, pošto se ne poznajemo lično - istakao je Igor Vujačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading