AL HILAL NEĆE DA ČEKA MITROVIĆA? Našao mu zamenu u timu koji je pokorio Evropu!

Autor:

Sport

29.07.2023

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saudijci ne čase ni časa

AL HILAL NEĆE DA ČEKA MITROVIĆA? Našao mu zamenu u timu koji je pokorio Evropu!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Sudijski velikan Al Hilal grozničavo traži napadača, a odranije je poznato da je u vrhu prioriteta centarfor Fulama i reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović.

U nameri da obeshrabri finanijske megalomane s Bilskog istoka, koji, očigledno, raspolažu s neograničenim resursima, londonski klub odbio je nekoliko naleta za Srbina. Prvu ponudu od 35.000.000 evropskih novčanica, a potom i pojačanu od 45.000.000.


U međuvremenu se spekulisalo da su dve strane konačno našle zajednički jezik, međutim - ćorak. Mitar i dalje nezadovoljan tavori među "kotidžersima" odbijajući da igra utakmice i trenira sa saigračima na američkoj turneji.

Za to vreme, Al Hilal ne časi ni časa, uprkos činjenici da s Mitrovićem ima načelni dogovor oko plate. Kako prenose brojni mediji u Engleskoj i Španiji, Saudijci su se sada ustremili na druge opcije. Primarna je Jusef En Nesiri, marokanski napadač iz redova Sevilje, koji je minule sezone sa Andalužanima osvojio Ligu Evrope.


Namazani Arapi, naime, koriste aktuelni nepovoljan položan Sevilje budući da je tim sa stadiona "Ramon Sančez Pishuan" nedavno obznanio da duguje 90.000.000 evra, te da je prinuđen da prodaje. S tim u vezi, Al Hilal je na adresu Sevilje poslao identičnu ponudu kao za Mitrogola (45 miliona evra), dok je za trogodišnji ugovor napadaču spremio 15.000.000 evra godišnje.
Republika

Foto: Tanjug/AP

NEVOLJE U RAJU: Fudbaleri Sevilje

Najtrofejniji klub u Saudijskoj Arabiji prethodno je angažovao trenera Žorža Žezusa, a potom su kao na traci stizala renomirana pojačanja poput štopera Kalidu Kulibalija, veznih fudbalera Sergeja Milinkovića Savića i Rubena Neveša i, naposletku, krilnog napadača Malkoma. Epilog transfer-sapunice oko centafora biće poznat u narednih nekoliko dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading