STAMENIĆA TATA SRBIN PRIPREMIO ZA MARAKANU: Siti i Real su veliki, ali velika je i Zvezda!

Autor:

Sport

29.07.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambicija nam je da prođemo grupu, tvrdi fudbaler s Novog Zelanda

STAMENIĆA TATA SRBIN PRIPREMIO ZA MARAKANU: Siti i Real su veliki, ali velika je i Zvezda!

Foto: Starsport

Marko Stamenić (21) ekspresno je pokupio simpatije navijača Crvene zvezde. Reprezentativac Novog Zelanda, čiji su koreni iz Srbije, pokazao je izrazito zrele partije u pripremnom periodu, pa su s razlogom na njegov račun pljuštali pozitivni komentari.

Međutim, kako se može zaključiti iz njegovog izlaganja, s obe noge je na zemlji.

- Trudim se da budem što je moguće više van društvenih mreža i koncentrišem se na odnos sa saigračima, prijateljima i, naravno, porodicom. Ali, čujem da su dobri komentari i drago mi je zbog toga, zahvalan sam. Uživam u Beogradu. U klubu je sve na visokom nivou, veoma profesionalno, navijači su sjajni, dobro igramo, tako da mi je zabavno i mnogo učim, što je najbitnije. Moj otac je iz Srbije, tako da me je pripremio na ono što me čeka ovde - rekao je Stamenić.

Uoči starta sezone u Superligi (nedelja protiv Vojvodine, 20.00), odnosno grupne faze Lige šampiona koja počinje nešto kasnije, ima velike ambicije.

- Ambicija nam je da prođemo grupu. Imamo velika očekivanja jedni od drugih, a kroz rezultate u svim ovim prijateljskim utakmicama pokazali smo da možemo da pobeđujemo jake rivale, tako da ciljamo visoko kada je reč o Ligi šampiona - kaže Marko i nastavlja u istom tonu:

- Ne razmišljamo da budemo prvi u grupi, već želimo da pobedimo u svakoj utakmici. Cilj nam je da prođemo u drugu rundu, naravno da i mi maštamo o prvom mestu u grupi, ko ne bi? Trudićemo se da igramo najbolje što možemo i nadam se da će nas to odvesti u sledeću fazu takmičenja - dodaje pouzdani zadnji vezni.

Doskorašnji fudbaler Kopenhagena svestan je gde je došao.

Republika

Foto: Tanjug

POTENCIJALNI RIVALI: Alaba i Holand

- Kada gledate Real Madrid, Mančester siti i druge, pomislite kako su to veliki klubovi, ali i Crvena zvezda je veliki klub. U prošlosti je bila prvak Evrope, pobeđivala velike rivale, tako da sam siguran da i ove sezone možemo da napravimo neke velike stvari - optimista je Stamenić.

Kada je reč o njegovoj poziciji u timu, odluku prepušta treneru Baraku Baharu.

- Igraću na kojoj god poziciji trener bude tražio, jer je moj cilj da budem u timu i da se borim u svakoj utakmici. Crvena zvezda je moj omiljeni klub. Tek sam mesec dana ovde, ali uživam i spreman sam da dam sve od sebe za ovaj klub - zaključio je Marko Stamenić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading