STAVLJENA TAČKA NA "SLUČAJ KOLUBARA": Republika.rs SAZNAJE: CAS odbio Lazarevčane, NEČASNE RADNJE POTVRĐENE!

Autor:

Sport

27.07.2023

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dileme više nema.

STAVLJENA TAČKA NA "SLUČAJ KOLUBARA": Republika.rs SAZNAJE: CAS odbio Lazarevčane, NEČASNE RADNJE POTVRĐENE!

Foto: Starsport

"Slučaj Kolubara" konačno je završen!

Prema saznanjima našeg portala Sud za sportsku arbitražu (CAS) odbio je zahtev Lazarevčana da se nova kazna Fudbalskog saveza Srbije razmotri još jednom, te je i zvanično potvrđeno da je ova ekipa učestvovala u nečasnim radnjama.

Podsetimo, Fudbalski savez Srbije je najpre oduzeo Kolubari devet bodova pred kraj šampionata prošle sezone zbog nameštanja utakimice, ali Lazarevčanima je posle žalbe Sud za sportsku arbitražu (CAS) vratio tri boda. Time bi ova ekipa ostala u Superligi i tabela bi se promenila, ali je Odbor za hitna pitanja FSS posle poslednje odluke poslao Lazarevčane u Srpsku ligu.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča Partizan - Kolubara

 

Nisu želeli da se pomire sa ovom odlukom Lazarevčani, pokušali su da prevare CAS, uložili su novu žalbu i nadali se da će poremetiti fudbal u Srbiji, te pomeriti početak Superlige koji je planiran za predstojeći vikend.

U tome nisu uspeli, njihova žalba je odbijena, te će Lazarevčani naučiti lekciju i dobro će se zapitati da li će ponovo učestvovati u nečasnim radnjama, ovog puta u Srpskoj ligi grupa Beograd pošto su izbačeni u treći rang takmičenja.

Sitni interesi Lazarevčana nisu prošli, Fudbalski savez Srbije izvojevao je pobedu i poslao jaku poruku da će borba za regularnost biti veoma oštra i da vinovnike nameštenih utakmica očekuju velike kazne.

Nova sezona Superlige Srbije počinje u subotu 29. jula utakmicama između Čukaričkog i niškog Radničkog, kao i subotičkog Spartaka i novajlije IMT-a. Oba duela počinju u 18.55.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading