FSS PRELOMIO: Kolubara ŽESTOKO KAŽNJENA!

Autor:

Sport

24.07.2023

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekcija za sve koji budu razmišljali o nameštanjima.

FSS PRELOMIO: Kolubara ŽESTOKO KAŽNJENA!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Kolubara žestoko je kažnjena od strane našeg Saveza.

FSS će Lazarevčanima oduzeti licencu zbog lažnih podataka koje su dali, Zajednica Superlige će ih isključiti iz članstva i Disciplinska komisija će ih suspendovati zbog kršenja Etičkog kodeksa.

Odbor za hitna pitanja FSS doneo je odluku o o pooštravanju Pravilnika o licenciranju, te će u budućnosti biti daleko teže stići do licence za takmičenje.

Zbog svega navedenog Kolubaru će učestvovanje u nečasnim radnjama preseliti u treći rang srpskog fudbala, a tek treba da se odluči ko će doći na njihovo mesto u Prvoj ligi Srbije, preneo je Sportski Žurnal.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča Partizan - Kolubara

 

Ranije jutros odlučeno je da će Superliga i Prva liga Srbije zadržati dosadašnji sistem takmičenja, te da neće biti proširivanja, a kalendar i raspored svih mečeva očekuju se u ponedeljak oko 17 časova.

Podsetimo, Fudbalski savez Srbije je najpre oduzeo Kolubari devet bodova pred kraj šampionata prošle sezone zbog nameštanja utakimice, ali Lazarevčanima je posle žalbe Sportski tribunal sa arbitražu (CAS) vratio tri boda. Time bi ova ekipa ostala u Superligi i tabela bi se promenila, ali je Odbor za hitna pitanja FSS posle poslednje odluke poslao Lazarevčane u Srpsku ligu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading