KEVIN PANTER U REPREZENTACIJI SRBIJE? Svetislav Pešić se OGLASIO i OTKLONIO SVE DILEME!

Autor:

Sport

24.07.2023

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor je jasno stavio do znanja šta naš narod može da očekuje.

KEVIN PANTER U REPREZENTACIJI SRBIJE? Svetislav Pešić se OGLASIO i OTKLONIO SVE DILEME!

Foto: Starsport

Kevin Panter

Sve oči javnosti u ponedeljak popodne biće uprte u Svetislava Pešića!

U 16 časova selektor košarkaške reprezentacije Srbije objavljuje spisak nacionalnog tima za predstojeći Mundobasket, a posle brojnih najavljenih otkaza krenule su priče kako bi na istom mogao da se nađe i neki stranac, pre svih Kevin Panter.

Ipak, prema rečima Pešića to se neće desiti!

Poslednjih dana me zovu drugari i pitaju da li ću da uzmem stranca. To ti je kao što u Zvezdi ne mogu da igraju muslimani ili Hrvati, a ovde stranci. Nećemo zvati za sada, verovatno dok sam ja trener reprezentacije neće biti stranaca. Nikad ne reci ne, ne zbog toga što sam ja protiv stranaca, baš naprotiv, ali jednog dana to će se desiti. Košarka je globalni sport, a mi živimo u globalnom svetu - rekao je Svetislav Pešić u emisiji “Sportlight” Igora Miklje, a preneo je Sport klub.

Dakle, ako ostane dosledan, Svetislav Pešić neće pozvati Kevina Pantera u nacionalni tim, a ko će se sve naći na spisku videćemo uskoro.

Podsetimo, Svetsko prvenstvo održava se od 25. avgusta do 10. septembra na Filipinima, u Indoneziji i Japanu, a Srbija se nalazi u grupi sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading