VELEOBRT U FIRENCI: Srpski reprezentativac ima NOVI KLUB!

Autor:

Sport

23.07.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa od ostanka u Seriji A.

VELEOBRT U FIRENCI: Srpski reprezentativac ima NOVI KLUB!

Foto: Tanjug/AP

Aleksa Terzić, doskorašnji fudbaler Fiorentine, od naredne sezone će nositi dres austrijskog Red Bul Salcburgu.

Naš levi bek je potpisao petogodišnji ugovor, a nakon Crvene zvezde, Empolija i Fiorentine, Salcburg će mu biti četvrta stanica u karijeri.

O ovom potpisu se oglasio i Kristof Frojnd, sportski direktor austrijskog šampiona.

- Aleksa je bek velikog potencijala, vrlo je brz i odličan defanzivac. Njegove veštine i njegov mentalitet se savršeno uklapaju u naš način igranja fudbala, a i uzbuđen je zbog uloge koju će imati ovde kod nas. Ubeđen sam da će se brzo uklopiti i brzo nam biti od koristi - rekao je Frojnd.

Foto: Starsport

Aleksa Terzić u dresu Crvene zvezde

I sam Terzić se oglasio o potpisivanju ugovora.

- Sami pregovori su bili takvi da sam se još tada osećao dobro oko prelaska u Red Bul. Takođe, pričao sam i sa Strahinjom koji mi je o klubu rekao samo najbolje. Sada sam srećan što je promena došla brzo. Za mene, ovo je poseban trenutak. Doneo sam dobru odluku da pređem u Salcburg jer znam da je to klub koji pruža šansu mladim igračima. Želim to da iskoristim i da još više napredujem i da budem bolji.

Podsetimo, u medijima se spekulisalo da će Terzić ostati u Seriji A i obući dres Bolonje, ali od toga na kraju nije bilo ništa.

Terzić je nakon četiri sezone u italijanskom klubu i 51 utakmice koje je odigrao za Violu, prešao u tabor najjačeg austrijskog kluba gde će imati priliku da napreduje u karijeri, a u Salcburgu će se pridružiti Strahinji Pavloviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading