STIGLA NOVA PONUDA! Reprezentativac Srbije oblači crno-beli dres?!

Autor:

Sport

22.07.2023

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizanov bratski klub hoće da angažuje "zlatnog orlića".

STIGLA NOVA PONUDA! Reprezentativac Srbije oblači crno-beli dres?!

Foto: Starsport

Nemanja Maksimović

Sve je izvesnije da bi Nemanja Maksimović mogao ovog leta da promeni sredinu, ali u Hetafeu nisu baš voljni da puste srpskog reprezentativca.

Zimus je Crvena zvezda iskazala želju da angažuje "zlatnog orlića", međutim, dolaskom Marka Stamenića na Marakani se odustalo od takve ideje, bar ovog leta.

Španski mediji, tačnije "Radio Marka", prenose da je Partizanov bratski klub - PAOK ponudio 3.500.000 evra za Srbina, ali je Hetafe ovo glatko odbio, ali i dalje čeka bolju ponudu za njega.

Nijie u pitanju to da traže nešto veću ponudu, već planiraju da zarade gotovo duplo novca od onog koji nudi PAOK, što će Grke bez sumnje "oterati" iz pregovora.

Foto: Starsport

Nemanja Maksimović

Prema pisanju Španaca, Hetafe neće pristati ispod 7.500.000 evra, obzirom da će 30 odsto dobijenog novca leći na račun Nemanjinog bivšeg kluba Valensije.

Podsetimo, Maksimović je pet godina član kluba iz predgrađa Madrida, u koji je stigao iz Valensije za 10.000.000 evra i pomenute procente. Računajući prošlu sezonu upisao je 182 utakmice za Hetafe, a tokom karijere nastupao je još za Astanu iz Kazahstana i slovenačko Domžale, dok je bio u mlađim kategorijama branio boje Crvene zvezde.

Inače, treba reći da u Nemanjinom ugovoru stoji klauzula od čak 100.000.000 evra, kao upozorenje zainteresovanim stranama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading