PAKUJE KOFERE ZBOG IZRAELCA: Novi ODLAZAK sa Marakane!

Autor:

Sport

22.07.2023

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato gde će se "kaliti" perspektivni čuvar mreže.

PAKUJE KOFERE ZBOG IZRAELCA: Novi ODLAZAK sa Marakane!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave osvajanje Kupa Srbije

Novi član Mozzart Bet Superlige Srbije, ekipa IMT-a, dogovorio je pozajmicu golmana Crvene zvezde Miloša Gordića.

Čuvar mreže je minulu sezonu proveo na Kipru, ali nije dobio previše prostora u opremi tamošnjeg AEK-a iz Larnake, pa će se sada okušati među popularnim "traktoristima".

Na Marakani su procenili da Gordić ne bi mogao da ima dovoljnu minutažu u konkurenciji izraelskog golmana Omrija Glazera, pa se selidba na Novi Beograd nametnula kao odlično rešenje za sve tri strane. Podsetimo, pre odlaska na "rajsko ostrvo" Gordićje čuvao gol šabačke Mačve, a sada će učiniti sve što je u njegovoj moći da pomogne izabranicima trenera Nebojše Jandrića da sačuvaju superligaški status.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Gordić i Aleksandar Dragović

IMT je, prema pisanju "Mozzart sporta", angažovao još jednog novajliju, a reč je o štoperu Zariji Lambuliću, koji je minule takmičarske godine igrao za bugarski Beroe.

Novobeograđani su promociju u elitni rang srpskog fudbala obezbedili na dominantan način, osvajanjem prvog mesta u okviru Prve lige Srbije sa 75 bodova, sedam više od pančevačkog Železničara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading