GREŠNIK SE POKAJAO! Izdajnik Lukaku PROMENIO ploču! Uprava Intera donela ODLUKU!

Autor:

Sport

22.07.2023

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belgijski napadač uvredio sve na "Meaci".

GREŠNIK SE POKAJAO! Izdajnik Lukaku PROMENIO ploču! Uprava Intera donela ODLUKU!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Intera Romelu Lukaku

Protekle nedelje je Romelu Lukaku tajno započeo pregovore sa čelnicima Juventusa, što se upravi Intera nimalo nije svidelo.

Čelnici finaliste Lige šampiona su momentalno prekinuli sve pregovore sa Čelsijem oko otkupa ugovora robusnog napadača, budući da im je okrenuo leđa i nameravao da pređe u rivalski klub.

Zbog toga se Belgijanac našao u situaciji da mora da moli bar jednu stranu da mu oprosti greh, a to je njegov bivši klub Inter.

Gigant sa "Meace" je uvređen i veruje da je Lukaku pojedine stvari radio im iza leđa, dok “Gazeta delo sport” navodi da fudbaler sada bukvalno preklinje nero-azure da mu pruže još jednu šansu.

Foto: Tanjug/AP

Romelu Lukaku

- Lukaku moli za oproštaj - stoji u tekstu “Gazete”.

Sa druge strane, vrhuška Intera ima jasan stav – Lukaku više neće nositi crno-plavi dres i to je odlučeno jednoglasno u klubu, od čelnika do svlačionice, a najveći uticaj na tu odluku ima reakcija predsednika Stivena Žanga.

Dalje se u tekstu navodi i da su na Lukakua ljuti saigrači, obzirom da je kompletne prethodne sezone, dok je bio na pozajmici u Interu, ubeđivao da mu je jedina želja da ostane na “Meaci”.

Međutim, posle njegovog pokajanja ne bi predstavljalo znenađenje da Lukaku ipak ostane u igračkom kadru Intera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading