NEDOPUSTIVA IZJAVA MARINIKE! Veljanovski pozdravio ukidanje Anketnog odbora: Tepićeva nije promislila, najvažnije je mišljenje roditelja (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.07.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vezi sa izjavom potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić oko ukidanja Anketnog odbora oglasio se Rade Veljanovski, profesor FPN-a u penziji.

NEDOPUSTIVA IZJAVA MARINIKE! Veljanovski pozdravio ukidanje Anketnog odbora: Tepićeva nije promislila, najvažnije je mišljenje roditelja (VIDEO)

Foto: printscreen

Rade Veljanovski, penzionisani profesor Fakulteta političkih nauka, pozdravio je ukidanje Anketnog odbora i rekao je da je izjava Marinike Tepić nedopustiva.

Kako je Veljanovski ocenio u emisiji "Jutro" na TV Prva, najvažnije je mišljenje roditelja stradale dece:

- Najvažnije je mišljenje roditelja poginule dece i apsolutno to mišljenje treba uvažiti i dobro je što je uvaženo. Neće biti nikakve štete što taj Anketni odbor neće nastaviti sa radom. Bezbrojna otvaranja pitanja vezana za taj događaj može samo pojačati tužan osećaj i bol roditelja. Naravno, izjava Marinike Tepić je nedopustiva i očigledno nije dobro promislila - rekao je Veljanovski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading