EPS DAO HITNO UPOZORENJE: Pazite se provodnika, mogu biti pod naponom i OPASNI PO ŽIVOT!

Autor: Republika

Vesti

22.07.2023

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ekipe Elektrodistribucije Srbije su od srede uveče neprekidno na terenu i intenzivno rade na sanaciji štete

EPS DAO HITNO UPOZORENJE: Pazite se provodnika, mogu biti pod naponom i OPASNI PO ŽIVOT!

Foto: Shutterstock

Elektrodistribucija Srbije apeluje na građane da obrate pažnju na pokvarene i pokidane provodnike nadzemne elektroenergetske mreže koji se, usled dejstva jakog nevremena, nalaze na zemlji, rastinju ili objektima, jer još uvek mogu da budu pod naponom i opasni po život.

Takođe se apeluje da, ukoliko građani primete takve ili druge slične situacije, odmah o tome obaveste lokalnu Elektrodistribuciju, navedeno je danas u saopštenju Elektrodistribucije Srbije.

Kako je navedeno u saopštenju, imajući u vidu najavu novog nevremena, kao i obim i stepen oštećenja nadzemne ektroenergetske mreže u pojedinim opštinama, građani se mole i za strpljenje jer su svi kapaciteti Elektrodistribucije Srbije angažovani 24 sata dnevno na otklanjanju kvarova.

Ekipe Elektrodistribucije Srbije su od srede uveče neprekidno na terenu i intenzivno rade na sanaciji štete i kvarova koje je na teritoriji Srbije pričinilo veliko nevreme, praćeno orkanskim vetrom, jakom kišom i intenzivnom grmljavinom.

Nakon oluje u sredu, teritoriju Srbije je sinoć pogodilo još jedno snažno nevreme koje je, ponovo, izazvalo veliku štetu na distributivnoj mreži, pogotovo u Vojvodini na teritoriji Grada Novog Sada i okolnih opština, kao i na teritoriji opštine Bačka Palanka, saopštila je Elektrodistribucija Srbije.

Svi raspoloživi resursi i ekipe intenzivno rade bez prestanka na otklanjanju posledica ova dva nevremena koja su u kratkom vremenskom razmaku pogodila Srbiju, rečeno je u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading