PADA REKORD U REGIONU! Hrvati prave novu transfer "BOMBU"!

Autor:

Sport

22.07.2023

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski fudbaler Josip Šutalo napustiće Dinamo ovog leta.

PADA REKORD U REGIONU! Hrvati prave novu transfer "BOMBU"!

Foto: Ap photo

Za reprezentativca trećeplasirane selekcije na potonjem Mundijalu u Kataru i najskupljeg igrača hrvatskog šampiona, udicu je bacilo nekoliko velikih evropskih velikana.

Prema navodima Đanluke di Marcia, Šutalo je velika želja Fjorentine, ali u taboru ljubičastih nisu sigurni da mogu da ga angažuju.

- Fjorentina ga prati već tri godine, ali je cena sad skočila u nebo - piše Di Marcio.

Defanzivca žele bundesligaš Lajpcig, italijanski šampion Napoli i Ajaks iz Amsterdama.

- U Hrvatskoj su svi uvereni da će 23-godišnjak na kraju otići u Lajpcig za 25 miliona evra. Ako ne ode u Nemačku, onda bi mogao da završi u Italiji - dodao je jedan od najpoznatijih insajdera.

Foto: www.profimedia.rs

Josip Šutalo

Šutalo je izdanak Dinamove škole i još jedan defanzivni "biser", posle plejade asova koji su stasali u hrvatskom šampionu prethodnih godina, od kojih je poslednji u nizu bio Joško Gvardiol, najtraženiji odbrambeni fudbaler na svetu.

Josip je na "Maksimir" stigao 2014. iz Neretve (Metkovići). Pre dve godine bio je na pozajmici u Istri 1961, a posle toga se nametnuo u redovima Zagrepčana i nacionalnom timu Hrvata.

U dosadašnjoj karijeri odigrao je 81 utakmicu, postigao je šest golova i četiri puta bio asistent. Sa Dinamom je osvojio tri šampionske titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading