STRAVA I UŽAS! Biljani Obradović stižu jezive pretnje silovanjem - Partizan se HITNO OGLASIO i stao u zaštitu svoje portparolke!

Autor:

Sport

19.07.2023

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači crno-belih po društvenim mrežama sve češće iznose uvrede na račun portparolke "parnog valjka", a sada je klub iz Humske odlučio da se oglasi povodom toga.

STRAVA I UŽAS! Biljani Obradović stižu jezive pretnje silovanjem - Partizan se HITNO OGLASIO i stao u zaštitu svoje portparolke!

Foto: Privatna arhiva

Biljana Obradović

Odavno u Humskoj ulici traje netrpeljivost na realciji uprava-navijači. Razlog tome su četiri godine Partizana bez osvojenog pehara u svim takmičenjima, tri sezone nije osetio slast pobede u večitom derbiju, kao i očajna izdanja na evropskoj sceni.

Zbog toga grobari traže odgovornost i smenu uprave, ali se ovog puta na njihovom tapetu našla portparolka PartizanaBiljana Obradović.

Već duže vreme navijači "ratuju" sa njom zamerajući joj na svemu i svačemu, počev od pravopisa, preko dikcije do komentara na društvenim mrežama.

Sve je kulminiralo posle promocije dresova održane 17. jula, a "tifozi" su joj uputili stravične pretnje silovanjem.

O prljavoj kampanji protiv portparolke crno-belih dovoljno govori i užasan post na jednom Instagram profilu, koji je objavio sramnu fotografiju sa porukom "svi mi koji mrzimo Biljanu Obradović".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PARTIZANFOTO (@partizanfoto)

- Pu, kurvo jedna raspala, pi... ti materina. Silovaće te crnac, majku ti je... retardiranu - ovo je samo jedna od strašnih, jezivih i odvratnih poruka koje Biljana dobija na svom profilu Instagram.

Partizan je izdao zvanično saopštenje i stao uz Biljanu Obradović, poručivši da "u celosti stoji uz svoju portparolku":

- Povodom kukavičkih, morbidnih i učestalih napada i pretnji na društvenim mrežama na portparoku kluba, divnog čoveka i velikog profesionalca - Biljanu Obradović, FK Partizan izdaje saopštenje:

Najoštrije osuđujemo i preziremo ovakav vid komunikacije sa bilo kim, a posebno sa osobom koja to ni po čemu nije zaslužila. Sve i da postoje ljudi nezadovoljni događanjima i rezultatima kluba, oni nikako nemaju prava da na ovakav prizeman i kukavički način izražavaju svoje frustracije i leče lične komplekse.

Pozivamo nadležne organe i institucije Republike Srbije da preduzmu sve mere iz svoje nadležnosti kako bi ove kukavice i primitivci bili otkriveni i procesuirani, te najoštrije kažnjeni.

FK Partizan u celosti stoji uz svoju portparolku, divnog čoveka i velikog profesionalca - Biljanu Obradović - stoji u saopštenju FK Partizan.

Biljana je ovaj slučaj prokomentarisala na svom zvaničnom Fejsbuk nalogu, iznevši pravu istinu, uz zahvalnost svima koji su joj pružili podršku.


Hvala onima koji su prepoznali strahote sa kojima sam suočena već deset godina, ali da se to ne bi tumačilo kao lični PR nikada nisam reagovala javno. Strašno je što iza toga stoje i deca, tako da roditelji pre svega treba da obrate pažnju kako i na koji način provode vreme na mrežama i šta pišu. A u komentarima vidim da pojedini ne mogu da se i dalje odluče da li vodim Slagalicu, ili sam neko treći, kao što i ne znaju šta je PR, marketing ili HR - navela je Obradovićeva, a potom je dodala:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Biljana Obradović u dresu Partizana

- Ali, mi smo narod koji je uvek sve bolje znao od onih kojima je to posao. Hvala svima i pre svega podrška onima koji su na bilo koji način medijski izloženi, jer ja imam dovoljno i novinarskog staža i iskustva da se sa ovim nosim, ali ne i oni koji počinju. Stop mizoginiji i mržnji u javnom prostoru! - podvukla je Biljana Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading