DULJAJ SAZNAO LEPE VESTI! Partizan dobio informacije o POVREĐENOM igraču!

Autor:

Sport

19.07.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Janko Jevremenović povredio se tokom priprema na Pohorju.

DULJAJ SAZNAO LEPE VESTI! Partizan dobio informacije o POVREĐENOM igraču!

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Već u prvom kontrolnom meču u Sloveniji, protiv Pesnice, koju su crno-beli ubedljivo rešili u svoju korist (5:0), horor povredu doživeo je Janko Jevremović.

Krilnom napadaču Partizana je tom prilikom stradalo koleno, ali ispostavilo se da povreda nije toliko teška, kao što se u prvom trenutku učinilo!

To su potvrdili i snimci magnetnom rezonancom, koja je ponovljena i u Beogradu, odmah po povratku sa Pohorja.

Jevremnovića čeka pauza od mesec dana, jer je zadobio oštećenje kolateralnog medijalnog ligamenta, što je u ovom slučaju, iako nije naivno, vrlo dobra vest i za igrača i za klub iz Humske.

Gotovo da su svi članovi "parnog valjka", uključujući trenera Igora Duljaja i njegov stručni štab, strahovali da je reč o ukrštenom ligamentu kolena, što bi odvojilo Janka od terena praktično godinu dana, koliko traje postoperativni tok, posle takve povrede.

Republika

Foto: Starsport

Janko Jevremović

Srećom po Jevremovića, uslediće pauza od samo mesec dana, posle čega će nastaviti da trenira kao i pre uz ostale saigrače i konkurisati za sastav tima u narednoj sezoni.

Reč je o jednom od najtalentovanijih igrača iz Partizanovog omladinskog pogona, koji je debitovao u prolećnom delu prethodnog ciklusa, dok u Humskoj velike nade polažu u njega u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading