ISPLIVAO SNIMAK OPŠTE TUČE U BANJALUCI! Evo kako su se sukobile delije i navijači Borca! (VIDE)

Autor:

Sport

19.07.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekspresnom reakcijom policije sprečeni veći incidenti.

ISPLIVAO SNIMAK OPŠTE TUČE U BANJALUCI! Evo kako su se sukobile delije i navijači Borca! (VIDE)

Foto: Printscreen/Twitter

Tokom akcije kluba iz Ljutice Bogdana pod nazivom "Zvezdin karavan" u prestonici Republike Srpske, desio se nemili incident, pošto su se u jednom trenutku najvatrenije pristalice učesnika Lige šampiona sukobile sa navijačima banjalučkog Borca, popularnim "lešinarima".

Delije iz Republike Srpske nameravale su da "korteom" kroz grada obeleže akciju, a to se nije svidelo pristalicama Banjalučana, koje su se pojavile sa nekoliko automobila, posle čega su usledile prepirke, koje su na kraju prerasle u žestoke sukobe.

Tokom odmeravanja snaga, razmenjeno i nekoliko udaraca na obe strane, međutim, prema rečima očevidaca nije bilo tako žestoko kao što je prvobitno bilo plasirano u javnost, odnosno, nije bilo teže povređenih, ali jeste nekoliko uhapšenih navijača oba kluba.

U međuvremenu je na društvenim mrežama isplivao snimak sukoba, na kome se vide navijači kako s bakljama jure iste iz suprotnog tabora. Na kraju su navijači Crvene zvezde uz pesmu i skandiranje napustili poprište okršaja sa "lešinarima".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading