NOVI POTPIS NA MARAKANI! Zvezda predstavila još jedno POJAČANJE!

Autor:

Sport

19.07.2023

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Petar Milutinović obavezao se na vernost srpskom šampionu.

NOVI POTPIS NA MARAKANI! Zvezda predstavila još jedno POJAČANJE!

Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Bliži se dan kada će Strahinja Eraković i zvanično biti predstavljen u Zenitu, pa su u Crvenoj zvezdi rešili da završe još jedan potpis na duge staze.

Od Stefana Lekovića se očekuje da krene putem popularnog "Čupe", dok su crveno-beli blizu realizacije posla sa američkim Kolumbusom oko povratka Miloša Degeneka, ali su sada ozvaničili još jedan transfer.

Profesionalni ugovor sa srpskim prvakom potpisao je Petar Milutinović, momak rođen u Beogradu 2006. godine, koji važi za jednog od najtalentovanijih centralnih defanzivaca u ovdašnjem fudbalu.

Foto: FK Crvena zvezda

Ostoja Mijailović i Petar Milutinović

Pre dolaska na Marakanu, početkom marta, Milutinović je branio boje mlađih selekcija Čukaričkog i Partizana. Zahvaljujući dobrim partijama, preporučio se čelnicima kluba sa Marakane, koji su ekspresno reagovali i doveli ga na najveći srpski stadion. Odmah je priključen kadetskoj selekciji, gde je u jakoj konkurenciji potvrdio visok potencijal.

Sledeći plan je da novi Zvezdin profesionalac predstojeću sezonu provede na pozajmici u Grafičaru i iskali se za seniorski fudbal. Takav stav se isplatio rukovodstvu Crvene zvezde kada su u pitanju Jovan Mijatović, Jovan Šljivić i Kosta Nedeljković.

Postoji opcija je da će Petar Milutinović povremeno igrati za omladinski tim Crvene zvezde u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading