SPARTAK ILI ZENIT? Gde će Eraković NASTAVITI karijeru? Supruga predsednika Moskovljana sve OTKRILA!

Autor:

Sport

18.07.2023

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper crveno-belih sve bliži odlasku sa Marakane.

SPARTAK ILI ZENIT? Gde će Eraković NASTAVITI karijeru? Supruga predsednika Moskovljana sve OTKRILA!

Foto: Starsport

Defanzivac Crvene zvezde Strahinja Eraković

Po svemu sudeći gotova je saga oko Strahinje Erakovićaruskih velikana moskovskog Spartaka i Zenita iz Sankt Peterburga.

Kako piše ruski portal "Metaratings", defanzivac srpskog šampiona postigao je dogovor sa šampionom Rusije, pa uprkos činjenici da su Moskovljani prvi iskazali interesovanje za reprezentativca Srbije, o transferu su odlučili dobri poslovni odnosi Crvene zvezde i Zenita, odnosno kompanija Gasprom.

- Zenit, kao cigani. Uzimaju igrače kao konje. Potpisuju čak i one koji im, u principu, uopšte nisu potrebni. Naši navijači Crvenu zvezdu smatraju bratskim klubom, ali njihov stariji brat je Zenit - rekla je Zarema Salihova za "Metaratings".

Republika

Foto: Printscreen/Telegram

Zarema Salihova

Supruga vlasnik Spartaka Leonida Feduna kritikovala klub iz Sankt Peterburga. Spartak je ponudio Crvenoj zvezdi 7.000.000 evra za transfer popularnog "Čupe", a mladi fudbaler već je dogovorio godišnju platu od 1.500.000 evra. Šampionu Srbije pripalo je i deset odsto od njegovog sledećeg transfera.

Ipak, pre nego što je dogovor trebalo da bude stavljen na papir i overen, u igru se uključio Zenit. Kao poslovni partner Crvene zvezde, zbog kompanije Gasprom, klub iz Sankt Peterburga imao je pravo preče kupovine.

Foto: Starsport

Eraković i Natho u duelu

Aktivirali su tu klauzulu i pod istim uslovima kao moskovski Spartak kupili Strahinju Erakovića. S tim, da bi mladi defanzivac trebalo da ostane na stadionu "Rajko Mitić" tokom jeseni i odigra grupnu fazu Lige šampiona, a onda se na zimu preseli u grad gde su izabranici Baraka Bahara nedavno osvojili "Pari Premijer kup", u konkurenciji Fenerbahčea, Nefčija i upravo Zenita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading