ŽESTOKA TUČA U SRPSKOM FUDBALU: "Deco, nemojte da udarate sa leđa, kao brat Nemanje Matića!" (VIDEO)

Autor:

Sport

18.07.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Makljaža na utakmici Kolubarsko-mačvanske zone.

Na utakmici između Vrela i Kačera iz Belanovice, koja je odigrana u junu mesecu, u okviru 25. kola Kolubarsko-mačvanske zone, došlo je do velike tuče fudbalera.

U pitanju je utakmica četvrtog ranga takmičenja u Srbiji, a ekipa Vrela, inače klub Nemanje Matića, je došla do ubedljive pobede, savladavši Kačer sa 4:1.

Ipak, utakmicu je obeležila makljaža igrača dva kluba, a najgore je prošao Aleksandar Prerad, igrač Kačera, koji je dobio suspenziju od šest meseci zbog napada na službeno lice.

Fudbaler se oglasio na društvenim mrežama, objavio je i snimke incidenta nakon što je dobio kaznu, a sada se ponovo oglasio na istu temu i to sa porukom da je u tuči učestvovao i Ivica Matić, brat fudbalera Rome i bivšeg reprezentativca Srbije.

- Deco, nikako ne sledite primer mog ponašanja sa utakmice u Vrelu protiv kluba Nemanje Matića, fudbalera FK Roma, ali tek nikada nemojte da udarate sa leđa kao njegov brat Ivica Matić, kapiten na utakmici, i nemojte da šutirate čoveka koji se tuče sa dvojicom i to sa leđa kao hrabri, jedan od najboljih drugova Nemanje Matića, Đorđević Goran - Guliver - poručio je on.

Prerad je istakao i da je kažnjen na osnovu snimka koji ne pokazuje sve detalje tuče.

- Srećno braći Matić i hvala što su poslali snimak u savez bez ovih momenata. Niko od dvojice udarača nije dobio ni žutu kartu. Džaba sve majstore, ovo nije trebalo ovako da se završi. Uplašio se jedan od momaka da ću da ga tužim. Ne brini, ta reč ne postoji u mom skromnom vokabularu, trudim se da sve ide u lice i verbalno i fizički. Goran Đorđević, ako je i jedan posto muško, prihvatiće moju ponudu za sparing u ringu sa rukavicama. Sportski pozdrav! - dodao je ovaj fudbaler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading