PUCAO FILIPU U GLAVU, PA SAD OTIŠAO KUĆI: Braći Rakočević donesena presuda za ubistvo tinejdžera na Banjici, NEUTEŠNA MAJKA URLALA (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naime, Petar Rakočević osuđen je na 12 godina od maksimalnih 15, dok je njegov brat Uroš osuđen na četiri godine i dva meseca zbog neovlašćenog oružja i teške povrede, odnosno ranjavanja Alekse.

PUCAO FILIPU U GLAVU, PA SAD OTIŠAO KUĆI: Braći Rakočević donesena presuda za ubistvo tinejdžera na Banjici, NEUTEŠNA MAJKA URLALA (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Viši sud u Beogradu

Petar Rakočević (36) i Uroš Rakočević (26) osuđeni su danas na 16 godina zatvora za ubistvo Filipa Lepojevića (18) u septembru 2020. na Banjici.

Naime, Petar Rakočević osuđen je na 12 godina od maksimalnih 15, dok je njegov brat Uroš osuđen na četiri godine i dva meseca zbog neovlašćenog oružja i teške povrede, odnosno ranjavanja Alekse. Sudija im je odredila kućni pritvor do pravosnažnosti presude, za koju je rekla da će možda biti i oborena u Apelacionom sudu.

Najstariji brat Radovan Rakočević oslobuđen je optužbi da je pomagao u izvršenju ubistva i on je pušten na slobodu, nakon tri godine provedene u pritvoru.

Nakon presude, Filipova majka Marija Šel je pobesnela i tokom izricanja presude dobacila:

- Pa ja ću ga ubiti!

Petrova supruga je nakon toga sudiji skrenula pažnju na njenu izjavu.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Filipova majka Marija Šel pobesnela

- Ako će biti u kućnom pritvoru, a čuli smo Marijine ponovljene pretnje, onda se i ja plašim za našu bezbednost - rekla je supruga.

Filipovu majku je to posebno pogodilo.

- Tako će i biti, pi* ka ti materina, sram te bilo.

Foto: ST/Nikola Mutić

Uroš Rakočević (prvi desno)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading