SAGA SE NASTAVLJA: Zvezda OSTAJE BEZ strašnog pojačanja? Poznato ZAŠTO ne želi na Marakanu!

Autor:

Sport

11.07.2023

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasplet čitave situacije očekuje se u narednim danima.

SAGA SE NASTAVLJA: Zvezda OSTAJE BEZ strašnog pojačanja? Poznato ZAŠTO ne želi na Marakanu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde sigurnim koracima hvataju zalet za izazove koji ih očekuju naredne sezone.

Četa Baraka Bahara igraće na tri fronta - pored domaće Superlige i Kupa, tim sa Marakane nastupiće i u Ligi šampiona.

Zbog toga su čelnici Zvezde rešili da se bace na posao i izraelskom stručnjaku obezbede potrebna pojačanja kako bi tim izgledao odlično u svim takmičenjima. Ipak, jedan od igrača za kog se verovalo da će stići u Beograd izgleda neće put srpske prestonice. U pitanju je fudbaler Atalante Emanuel Late Lat.

Napadač iz Obale Slonovače bio je pred vratima kluba, delovalo je da je transfer završen, ali je ipak sve zakočilo te Late Lat sada ima nekoliko opcija. To je potvrdio i njegov menadžer, a italijanski mediji bavili su se razlozima zbog kojih bi ovaj 24-godišnjak mogao da odbije Zvezdu.

"Tutomerkatoveb", portal specijalizovan za transfere, doneo je vest da Late Lat ne želi u Zvezdu jer smatra da u ovom trenutku treba da ode u jaču ligu i da Superliga Srbije jednostavno nije dovoljno veliki izazov.

Prednost Crvene zvezde svakako je učestvovanje u grupnoj fazi Lige šampiona, ali sva je prilika da Emanuel Late Lat to ne gleda kao veliki motiv.

Saga će se rešiti u danima koji su pred nama, a čelnici Crvene zvezde i dalje nisu odustali od pokušaja dovođenja strašnog napadača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading