NIŠTA OD ZVEZDE: Menadžer Late Lata ODJAVIO crveno-bele?

Autor:

Sport

09.07.2023

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko prelaska momka iz Obale Slonavače na Marakanu se nastavlja.

NIŠTA OD ZVEZDE: Menadžer Late Lata ODJAVIO crveno-bele?

Foto: Profimedia

Emanuel Late Lat je bio viđen u Crvenoj zvezdi, ali kako sada stvari stoje teško da će doći do realizacije tog transfera. Napadač iz Obale Slonovače rođen 1. januara 1999. godine sve je dalje od stadiona "Rajko Mitić", a potvrdio je to i njegov menadžer.

- U ovom momentu nije baš siguran da li će u Zvezdu. Procenićemo šta je najbolje. Dosta ponuda je stiglo, a ipak mora se uzeti u obzir da on dolazi iz velikog kluba kao što je Atalanta - rekao je Late Latov menadžer za italijanske medije.

Crvenoj zvezdi je potreban napadač, a uprava kluba će se sada okrenuti drugim rešenjima. Vremena ima sasvim dovoljno, s obzirom na to da prvak Srbije neće učestvovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, već će direktno igrati u grupnoj fazi. Žreb za ovo takmičenje biće održan 1. septembra u Nionu.

Emanuel Late Lat je u nedavno završenoj sezoni nastupao u Sent Galenu kao pozajmljen igrač Atalante. U Švajcarskoj je iskazao sav svoj potencijal, postigao je 16 golova na 34 utakmice i tako sebi digao cenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading