VEZISTA ODUŠEVLJEN PRIJEMOM U ZVEZDI! Stamenić: Svi razmišljamo o Ligi šampiona!

Autor:

Sport

09.07.2023

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanje crveno-belih se odlično uklopilo u sistem Baraka Bahara.

VEZISTA ODUŠEVLJEN PRIJEMOM U ZVEZDI! Stamenić: Svi razmišljamo o Ligi šampiona!

Foto: Starsport

Fudbaler Crvene zvezde Marko Stamenić izjavio je danas da je zadovoljan pobedama na turniru u Rusiji i dodao da jedva čeka da zaigra na "Marakani" pred navijačima crveno-belih.

Crveno-beli su u prvom kolu pobedila Zenit 2:1, a u subotu je šampion Srbije bio bolji od Nefčija 4:0.

- Naravno da smo zadovoljni što smo uspeli da pobedimo u dve veoma važne utakmice na turniru. Ostala je još utakmica protiv Fenerbahčea i bilo bi lepo da osvojimo "Pari kup". Ipak, cilj ovog turnira je da se uigramo što bolje, kako timski, tako i individualno da uhvatimo formu i mislim da nam dobro ide. Lično, osećam se sjajno, kao da sam ceo život u Zvezdi. Zaista, ovo je moja kuća, tako su me dočekali i stručni štab i saigrači, a na terenu imam utisak kao da ceo život igram u Zvezdi. To mi je izuzetno važno, srećan sam što sam došao u pravu sredinu i radujem se onome što sledi - rekao je Stamenić, prenosi zvanični sajt.

Foto: Emir Hamdan

 

On je istakao da imao samo reči hvale za stručni štab Crvene zvezde.

- Zadovoljstvo je raditi sa stručnim štabom kakav je ovaj. Sviđa mi se što su svi posvećeni detaljima, radimo na finesama i kada je reč o napadu, ali i odbrani. Važno je da je komunikacija dobra kako bi uspeli da se adaptiramo na ono što se traži od nas. Zaista, sve funkcioniše perfektno - dodao je fudbaler crveno-belih.

Stamenić je naveo da svi u klubu pričaju o Ligi šampiona.

- Znamo da navijači imaju velika očekivanja od onoga što sledi. To je sve normalno. Hvala im na podršci, kako u Užicu, tako i u Sankt Peterburgu. Ipak, moram da kažem da jedva čekam da zaigram na Marakani. Gledam klipove navijanja i zaista se radujem što ću imati priliku da zaigram pred Zvezdinim navijačima - naglašava vezista tima sa Marakane.

On je naveo da uspeva da slobodno vreme iskoristi na pravi način.

- Nađe se slobodnog vremena, iako se zaista radi na visokom nivou. Ipak, volim da obilazim grad, da šetam, opuštam se tako. Svidela mi se mnogo i Srbija, bio sam u Novom Sadu, to je rodni grad mog oca, tamo imam rodbinu. Takođe, i Beograd je fantastičan, deluje da se stalno nešto dešava. Ljudi su vrlo gostoljubivi.

Fudbaler Crvene zvezde je na kraju podvukao da mu nedostaje porodica za koju je veoma vezan.

- Najviše mi nedostaje porodica, ali uspevamo da se čujemo telefonom, uprkos tome što su u drugoj vremenskoj zoni - istakao je Stamenić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading