Stideli se ALATKE, pa POVEĆALI PONOS: Dva SRPSKA FUDBALERA kao Kristijano Ronaldo: Kod doktora po DODATNE CENTIMETRE!

Autor:

Sport

07.07.2023

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda sada blistaju i van terena.

Stideli se ALATKE, pa POVEĆALI PONOS: Dva SRPSKA FUDBALERA kao Kristijano Ronaldo: Kod doktora po DODATNE CENTIMETRE!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Nije tajna da su muškarci često opsednuti veličinom polnog organa.

Izuzetak nisu ni fudbaleri, te velike svetske zvezde sanjaju o krupnim alatkama zbog kojih će pripadnice lepšeg pola ostaviti bez teksta.

Zbog toga je Kristijano Ronaldo nekoliko puta išao na povećanje ponosa injekcijama hijalurona i to je poznato čitavoj planeti. Ipak, prema pisanjima dnevnog lista Alo, dvojica srpskih fudbalera krenuli su istim putem, te su želeli alatku kao Ronaldo i otišli su po injekciju za dodatne centimetre.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

 

Stideli su se alatke, pa su povećali ponos, ali to kriju "kao zmija noge" i njihova imena ostala su nepoznata. Doktor Aleksandar Milošević govorio je za Alo da je povećanje penisa na ovaj način veoma opasno.

- Nekolicini pacijenata jedva smo spasili ponos. Bili su im potpuno deformisani, kvrgavi, otečeni, modri... Dok sam utvrdio šta su im gurali unutra, da li hijaluron ili silikon, trebalo mi je vremena - rekao je doktor Milošević, pa podelio još jednu zanimljivu anegdotu:

- Uvek pričam kako je kod doktora Save Perovića došao čovek sa ogromnim ponosom i hteo he da ga poveća. Profesor ga je pitao zbog čega, on je ponovio da to želi i onda mu je Sava rekao 'čoveče, da je moj ponos toliki nikada se medicinom ne bih bavio'. I ta velika alatka ne znači ništa ako ne znate šta ćete sa njom.

Šta vi mislite, koji su to srpski fudbaleri povećali svoj ponos? Pišite nam u komentarima vaše favorite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mosa

08.07.2023 11:05

Gudelj i vlaovic