ZVEZDA REŠAVA VELIKI PROBLEM! Crveno-beli sa DVA STRANCA MANJE naredne sezone?

Autor:

Sport

06.07.2023

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim sa Marakane pribegao je dobro poznatom receptu.

ZVEZDA REŠAVA VELIKI PROBLEM! Crveno-beli sa DVA STRANCA MANJE naredne sezone?

Foto: Starsport

Strahinja Eraković sa saigračima iz Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde spremaju se za iskušenja koja će im naredna sezona doneti.

Četa Baraka Bahara igraće na tri fronta - u Ligi šampiona, Superligi i Kupu Srbije, te su čelnici kluba sa Marakane već odradili odličan posao u prelaznom roku i Izraelcu su napravili respektabilan tim.

Problem u Superligi Srbije može biti broj stranaca kojih u Zvezdi ima prilično. Crveno-beli dres trenuto nose golman Omri Glazer, desni bek Aleks Vigo, levi bek Irakli Azarov, vezisti Kings Kangva, Jegor Prucev, Gelor Kanga, Edmund Ado, krilni napadač Osman Bukari i napadači Piter Olajinka, Žan Filip Kraso i Emanuel Late Lat.

Ipak, problem bi mogao da bude rešen veoma brzo jer su, prema saznanjima Informera, Edmund Ado i Osman Bukari u procesu dobijanja srpskog državljanstva i ako dođu u posed našeg pasoša Zvezda će naredne sezone imati dva stranca manje u timu.

Republika

Foto: Starsport

Osman Bukari

 

Srpske pasoše već su dobili Prucev i Kanga, tako da oni imaju pravo da igraju Superligu, a da ne zauzimaju mesto stranca. Ako Ado, koji je prethodnu polusezonu proveo u Subotici nastupajući za Spartak i Bukari, koji je u Zvezdi od jula prošle godine, dobiju srpske pasoše, Barak Bahar bi imao daleko manje problema da sastavi tim u domaćem šampionatu.

Za Ada je proces odavno u toku, dok je za Bukarija tek počeo. Očekivanja su da obojica igrača u dogledno vreme dobiju srpske pasoše - objasnio je izvor Informera.

Republika

Foto: Starsport

Edmund Ado protiv Partizana

 

Rešavanje problema stranih fudbalera na ovaj način dobro je poznat recept i često su fudbaleri, ali i košarkaši i ostali sportisti iz drugih zemalja dobijali srpske pasoše. Da li će Ado i Bukari takođe postati Srbi videćemo u danima pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading