VELIKA ČAST: Gomešu veliko priznanje!

Autor:

Sport

03.07.2023

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji napadač crno-belih najbolji strelac nedavno završene sezone.

VELIKA ČAST: Gomešu veliko priznanje!

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš

Doskorašnjem fudbaleru Partizana Rikardu Gomešu, danas je uručen trofej "Slobodan Santrač" za najboljeg strelca Super lige Srbije, saopštio je Fudbalski savez Srbije (FSS).

 


Gomešu je ovo druga uzastopna nagrada, jer je bio najbolji strelac i u sezoni 2021/22. 
Danas je sin legendarnog srpskog golgetera Slobodana, Nenad Santrač, zajedno sa generalnim sekretarom Zajednice klubova Darkom Ramovšem, uručio trofej bivšem reprezentativcu Zelenortskih Ostrva.

 

- Znam da ovaj trofej čuva uspomenu na najboljeg strelca srpske lige svih vremena i zato mi je još draže što sam i ove sezone prvi golgeter lige. Svakako da će mi divan period u Partizanu ostati u sećanju i zbog tih individualnih priznanja. Najviše ću pamtiti prvi derbi protnv Crvene zvezde koji je završen 1:1 i na kome sam postigao gol. U životu se nikad ne zna, možda se jednog dana vratim u Partizan, ako ne kao igrač, onda u nekoj drugoj ulozi - rekao je Rikardo za sajt FSS.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading