BAHAR UBACIO U PETU BRZINU: Crvena zvezda je spremna za Zenit!

Autor:

Sport

03.07.2023

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije učestvuje na veoma jakom turniru na severu Rusije. Pored domaćina, protivnici su i Nefči i Fenerbahče.

BAHAR UBACIO U PETU BRZINU: Crvena zvezda je spremna za Zenit!

Foto: FK Crvena zvezda

Barak Bahar

Fudbaleri Crvene zvezde su odradili i drugi trening danas u Sankt Peterburgu, a u fokusu je bila priprema za meč sa Zenitom koji je na programu sutra od 18 časova i 30 minuta.

 

 

Upravo iz tog razloga, trening je bio nešto kraći nego jutarnji. Započeo je laganim istrčavanjem krugova, a odmah nakon toga su igrači odradili poligon. Ni poligon nije sprečio Baraka Bahara da i u okviru njega ubaci rad sa loptom, što igračima izuzetno prija, pa je zadatak fudbalera bio da nakon što prođu prepone i štapove - vežbaju šut u završnici. 
 
Ekipa se podelila na "zelene" i "plave", te su radili na tranziciji, građenju lopte i pas igri, dok su golmani bili stavljani na muke od strane naših trenera zaduženih za čuvare mreže. Naime, oni su koristili rekvizite za promenu pravca lopte kako bi zbunili Glazera, Vasiljevića i Popovića.
 
Naravno, radilo se i na taktici, kao i jutros, s tim da je sada malo veći fokus bio na prekidima. Mladi su i ovog puta radili na završnici, čime su još jedan kišni trening, koji ne može da zaobiđe ekspediciju Crvene zvezde na ovim pripremama, priveli kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading