"NISMO SE VERILI!" Dečko Tare Simov brutalno iskren, otkrio zašto još nisu stali na ludi kamen i kakav DOGOVOR imaju!

Autor:

Zabava

03.07.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov i Danilo danas su dobili sina, a odmah nakon porođaja usledilo je slavlje!

"NISMO SE VERILI!" Dečko Tare Simov brutalno iskren, otkrio zašto još nisu stali na ludi kamen i kakav DOGOVOR imaju!

Foto: instagram.com/tarasimov

Tara Simov

Tara Simov danas se porodila, a na svet je donela dečaka. Porodila se carskim rezom i odmah podelila fotografiju deteta, a čestitke su se nizale.

Njen izabranik Danilo Raičević je odmah organizovao slavlje povodom rođenja sina, pa otkrio za domaće medije zašto i dalje nije verio Taru:

Republika

Foto: Đorđe Radović

 

- Nismo se verili, sve se desilo brzo... U planu je neka svadba sledećeg leta. Uglavnom smo u Nišu. Promenili smo više relacija. U Nišu imamo pomoć mojih, oni su iz doktorskog sveta, pa nam znači... - kaže Tarin izabranik za Pink.rs.

Republika

Foto: instagram.com/tarasimov

 

 

- Bio je veliki šok. Prvo su nam rekli devojčica, a onda smo posle videli da je dečak kad smo otišli kod drugog doktora. Malopre smo se čuli, zvala me je face call, uključili smo se mama, ja i kum i gledali smo bebicu. Tara ima poverenja u mene, ja sam stari jarac. Voleo bih da imamo dvoje, troje dece, ali videćemo kakve planove je onaj gore skrojio za nas - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading