PUKLA BRUKA U FRANCUSKOJ! Neviđeni SKANDAL! Palo HAPŠENJE u Pari sen Žermenu!

Autor:

Sport

30.06.2023

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pariz bruji o podizanju optužnice.

PUKLA BRUKA U FRANCUSKOJ! Neviđeni SKANDAL! Palo HAPŠENJE u Pari sen Žermenu!

Foto: Tanjug/AP

Kristof Galtije i Nejmar

Trener Pari sen Žermena Kristof Galtije priveden je zajedno sa sinom Džonom Valovicem-Galtijeom, pošto su obojica optuženi za rasizam.

Kristof i Džon su uhapšeni i Nici, gde se i odvio ceo incident. Pre dva meseca je, tačnije, svetlost dana ugledao snimak kada se u medijima pojavio mejl nekadašnjeg sportskog direktora Nice Žilijena Furnijea u kojem on nadređenog Dejvida Brejlsforda obaveštava da mu je Galtije više puta govorio kako jedan fudbalski tim ne sme da u svojim redovima ima toliko crnaca i muslimana.

Naslednik šefa stručnog štaba "svetaca" je priveden zbog toga što je on prvi rekao Furnijeu da nije dobro imati toliko crnaca i muslimana u ekipi.

 

 

Podigla se, u međuvremenu, velika bura. Narednih dana će biti poznato ceo epilog ovog slučaja, međutim, iskusni stručnjak se suočava sa najtežimi periodom u životu, ali i karijeri otkako je u fudbalskim vodama.

Inače, pojavila se i informacija po kojoj Kristof Galtije više neće biti trener PSŽ-a, jer će ga na klupi šampiona Lige 1 zameniti nekadašnji selektor Španije Luis Enrike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading