KANGVA NA CENI! Zvezda u PROBLEMU, Zambijca JURI pola Evrope!

Autor:

Sport

30.06.2023

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler tima sa Marakane može da bira gde će nastaviti karijeru.

KANGVA NA CENI! Zvezda u PROBLEMU, Zambijca JURI pola Evrope!

Foto: Starsport

Starsport

Sve je veći broj ekipa, koje bi u svojim redovima rado videli prvotimca Zvezde Kingsa Kangvu.

Reprezentativac Zambije je odavno na meti slavnog Notingem Foresta, a pored višestrukog šampiona Engleske, u trku se uključio još jedan klub bogate tradicije - Seltik.

Sam fudbaler je priznao da mu je san da zaigra u Premijer ligi, istina, iako i škotski velikan potiče iz takmičenja koje nosi isti naziv, ostaje pitanje da li bi Kangva bio voljan da na kraju ipak zaigra na Ostrvu.

- Svakom fudbaleru je san da igra u Premijer ligi Engleske. Zašto da ne iskoristim priliku ako se ukaže – rekao je Kings Kangva medijima u domovini. 

Međutim, tamošnji mediji lansirali su informaciju da će vezista srpskog šampiona možda krenuti u Francusku, pošto su za njegove usluge interesovanje pokazali Lil, Monpelje i Olimpik iz Marselja.

 

 

Neće se protiviti ni da ostane na stadionu "Rajko Mitić", jer je zov Lige šampiona privlačan za njega.

- Prija mi interesovanje, ali nastaviću vredno da radim dok ne dostignem nivo na kome želim da budem - istakao je Kangva.

Zambijac je od dolaska u Crvenu zvezdu upisao u Beogradu odigrao 45 utakmica u svim takmičenjima, dao 12 golova i upisao šest asistencija.

Prethodno je igrao za Arsenal iz Tule, iz koga je stigao u transferu vrednom 1,5 miliona evra. Prema nekim opcijama, ne isključuje se i njegov povratak u rusku Premijer ligu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Perhan

30.06.2023 13:13

Zašto bi Zvezda bila u problemu? Zvezda ima valjan ugovor sa njim i može da ga proba, pošalje na pozajmicu ili pošalje na tribine. Dok god ga plaća može da radi sa njim šta želi. Tako da je to o problemu, smešno.