PARTIZAN OTPUTOVAO NA PRIPREME! Duljaju stižu POJAČANJA u Sloveniji!

Autor:

Sport

30.06.2023

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrački kadar crno-belih će uskoro biti jači.

PARTIZAN OTPUTOVAO NA PRIPREME! Duljaju stižu POJAČANJA u Sloveniji!

Foto: FK Partizan

Partizan je završio prvu fazu priprema i od danas će se preseliti na novu destinaciju. Ekspedicija kluba iz Humske otputovaće u Sloveniju, gde će nastaviti sa radom.

Baza će biti mariborsko Pohorje, a crno-beli će u ovom mestu boraviti od 30. juna do 15. jula i u tom periodu, osim standardnog treniranja, odigraće i pet kontrolnih utakmica, ne bi li potpuno spremni sačekali start u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

Šef stručnog štaba "parnog valjka" Igor Duljaj na pripreme je poveo 26 prvotimaca, ali će u danima pred nama njegov spisak biti dodatno proširen, pošto će se pojedini fudbaleri naknadno priključiti ostalim saigračima.

Na spisku crno-belih za pripreme su golmani Popović, Jovanović, Stevanović i Mihajlović; defanzivci: Filipović, Živković, Marković, Ilić, Saničanin, Antić, Šehović; vezisti: Šćekić, Belić, Stjepanović, Mirčetić, Dijabate, Jevremović, Terzić, Pantić, Natho, Aleksić, Menig, Petković, Trifunović; napadači: Baždar i Pavlović.

Republika

Foto: FK Partizan

 

Tu se pre svega misli na bivšeg fudbalera Juventusa Franka Kanutea, koji će u ponedeljak proći lekarske preglede u Humskoj, a onda odmah krenuti za Maribor i priključiti se ekipi u večernjim časovima.

Defanzivac Igor Vujačić se oprostio od ekipe u SRC "Zemunelo", pošto crnogorski reprezentativac nastavlja karijeru u Rubinu iz Kazanja, te će uprava Partizana morati da potraži novog štopera u narednom periodu, ali i centralnog vezistu, odnosno, jednog ili dva napadača.

Partizan je na Pohorju ugovorio pet testova: protiv Maribora (2.jul), četiri dana kasnije sa poljskim Bohemijansom, planirano je da se 10. jula odigraju dva meča, u prepodnevnim (traži se rival) i poslepodnevnim časovima sa turskim Galatasarajem.

Potvrda jake provere sa klubom iz Istanbula je na čekanju, ali ne zbog klubova, nego organizacija policije u Austriji, koja strahuje od incidenata nalik onima u duelu sa Fenerbahčeom prošlog leta. Poslednji rival i generalna proba je austrijski Šturm iz Graca (14. jul) u 18 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
DULJAJE STO CUTIS TI SI KRIV

30.06.2023 12:51

Najslabiji SASTAVI u ISTORIJI PARTIZANA. ODBRANA NIKAKVA NAPAD NEMAMO. STRASNO. UPRAVU U PRITVOR ,NEZNALICE KILAVI.