VRATIO SE RIKARDO? Misteriozna objava Natha zagolicala maštu grobara, oglasili se iz Partizana i objasnili kako stoje stvari! (FOTO)

Autor:

Sport

29.06.2023

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Instagram se "usijao" zbog miljenika grobara.

VRATIO SE RIKARDO? Misteriozna objava Natha zagolicala maštu grobara, oglasili se iz Partizana i objasnili kako stoje stvari! (FOTO)

Foto: Starsport

Natho i Gomeš

Vezista Partizana Bibars Natho objavio je fotografiju sa Rikardom Gomešom na Instagramu koja je zagolicala maštu grobara.

Izraelac je podelio na "storiju" fotku sa golgeterom sa Zelenortskih Ostrva, uz sledeći opis.

- Vratio se - naveo je Natho, označivši svog doskorašnjeg saigrača, što je grobare navelo na pomisao da je transfer Afrikanca u Al Šamal propao, te da sledi povratak u Humsku.

Republika

Foto: Instagram.com/Printscreen/bibars66

Nathov Instagram "stori"

Kontaktirali smo sportskog direktora "parnog valjka" Ivicu Kralja, koji je sa osmehom demantovao te spekulacije, uz potvrdu da je Gomeš bivši centarfor Partizana.

- Nemam informacije na tu temu. Što se tiče Rikardovog transfera, sve je u redu. Ja sam se juče video sa njim, nije bilo nikakvih problema - rekao je šef sportskog sektora crno-belih za portal Republika.rs.

Republika

Foto: Starsport

Ivica Kralj

Rikardo Gomeš je za tri sezone odigrao 151 meč za klub iz Humske, postigao 92 gola uz 19 asistencija 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading