BIO JE HEROJ, A ZATIM I PROMAŠAJ: Sa Crvenom zvezdom je igrao Ligu šampiona, a sada karijeru nastavlja u Meksiku!

Autor:

Sport

25.06.2023

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpisan je trogodišnji ugovor, a Argentinac je dobio dres sa brojem 10.

BIO JE HEROJ, A ZATIM I PROMAŠAJ: Sa Crvenom zvezdom je igrao Ligu šampiona, a sada karijeru nastavlja u Meksiku!

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Mateo Garsija, novi je član meksičkog Atlasa. Brzonogo krilo koje je bilo heroj crveno-belih u kvalifikacijama za Ligu šampiona 2019. godine najavljen je u Gvadalahari kao kapitalno pojačanje pred početak Aperture.

Atlas je njega izdvojio 1.000.000 evra obeštećenja, iako je igrač ulazio u poslednju godinu ugovora sa grčkim Arisom. Potpisan je trogodišnji ugovor, a Argentinac je dobio dres sa brojem 10.

 

 

Podsetimom, Crvena zvezda je Matea Garsiju dovela kao veliko pojačanje iz Las Palmasa, nakon bitke sa Olimpijakosom, za obeštećenje od 2.200.000 evra. Zablistao je Argentinac u duelu sa Jang Bojsima, postigao je pogodak u Bernu, ali nije nastavio u tom ritmu. Godinu dana kasnije klub sa Marakane ga je prodao Arisu za 1.300.000 evra i 50 odsto profita od naredne prodaje. Ipak, pošto taj profit nije ostvaren u Arisovom slučaju, crveno-belima ne sleduju nikakvi procenti.

- Ovo je veoma veliki klub, pobednički tim. Hvala svima na porukama ljubavi koje sam dobio svih ovih dana nakon što je izašla vest i da može doći do transfera. Razgovarao sam sa svojim menadžerom i rekao mu da želim da se ovo desi - rekao je Garsija nakon potpisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading