SVE JE REŠENO U PRVOJ ČETVRTINI! Francuska osvojila BRONZANU medalju!

Autor:

Sport

25.06.2023

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Francuske je pobedila Mađarsku rezultatom 82:68 i zauzela treće mesto na Evropskom prvenstvu u Ljubljani.

SVE JE REŠENO U PRVOJ ČETVRTINI! Francuska osvojila BRONZANU medalju!

Foto: Printscreen/Youtube

Ostale su Francuskinje na prethodnom Prvenstvu Evrope bez zlatne medalje, pošto im je Srbija u finalu prepustila srebrnu medalju, a sada su skliznule stepenik niže.

Posle poraza u polufinalu od Belgije, Francuska je u meču za treće mesto sav bes iskalila nad nejakim Mađaricama i ponovo osvojile odličje na Šampionatima Starog kontinenta.

Presudna je bila prva četvrtina, koju je pobednik dobio rezultatom 26:8 i već je tada bilo jasno da Mađarskoj nema povratka.

Zapretile su Mađarice, Virag Kiš je dala maksimum, ali su Ture, Vukosavljević, Šartero i ostale bile na visini zadatka i odradile posao na visokom nivou.

Sa 21 poenom je Kiš bila najefikasnija, a uz to je imala i 7 skokova, dok su je ispratile Studer i Gore sa po 15 poena.

Kod Francuske, 20 poena je postigla Ture, 13 Rupert, a Šartero i Lakan po 10 poena, dok je Valeri Vukosavljević ubacila 3 poena uz 4 skoka i 5 asistencija.

Podsetimo, u velikom finalu od 20 časova sastaju se Španija i Belgija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading