PRAVAC ZLATIBOR, PA RUSIJA - Fudbalere Crvene zvezde očekuje šest provera na pripremama

Autor:

Sport

21.06.2023

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Baraka Bahara u četvrtak putuju na Zlatibor gde će na pripremama odigrati dve utakmice. Potom će u Sankt Peterburgu imati četiri jake provere pred start nove sezone u Ligi šampiona, Superligi i Kupu Srbije.

PRAVAC ZLATIBOR, PA RUSIJA - Fudbalere Crvene zvezde očekuje šest provera na pripremama

Foto: Dragan Kadić

Fudbaleri Crvene zvezde upalili su u ponedeljak motore na početku priprema za novu sezonu. Već u četvrtak preseliće se na Zlatibor gde će puniti noge snagom i pluća kiseonikom za sve izazove koji ih očekuju u Ligi šampiona, Superligi i Kupu Srbije.

Izabranici Baraka Bahara biće na planinskoj lepotici do 30. juna i odigraće dve prijateljske utakmice. Najpre će 26. juna od 18 časova odmeriti snage sa Slobodom iz Užica, dok će tri dana kasnije u isto vreme rival crveno-belima biti Borac iz Banjaluke.

Foto: Starsport

Udariće ponovo na Zenit - Strahinja Eraković

Zvezda se potom 30. juna vraća u Beograd, a dva dana kasnije sledi put u Rusiju gde će nastupati na veoma jakom turniru. Crveno-beli će u Sankt Peterburgu odigrati tri utakmice i to 4. jula protiv domaćeg Zenita, četiri dana kasnije protiv Nefčija iz Azerbejdžana, a 12. jula protiv turskog Fenerbahčea. Ekspedicija crveno-belih se potom vraća treninzima u Beogradu, a prvi zvanični meč odigraće 22. jula kada počinje Superliga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading