KARIĆ LUMPUJE NA JAHTI DOK ŠAVIJA ČEKA OPERACIJU: Nasilnik se skinuo i bahato razvukao kez nakon ZVERSKOG prebijanja starlete! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.06.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić nema ni blama, ni srama!

KARIĆ LUMPUJE NA JAHTI DOK ŠAVIJA ČEKA OPERACIJU: Nasilnik se skinuo i bahato razvukao kez nakon ZVERSKOG prebijanja starlete! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images/Antonio Ahel

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Stefan Karić, nedavno je izašao iz pritvora u Sremskoj Mitrovici, gde je proveo 30 dana jer je osumnjičen za brutalno prebijanje starlete Nataše Šavije, koja je nakon nasilja završila u bolnici zbog teških telesnih povreda od kojih se i dalje oporavlja.

Međutim, otkako je na slobodi, Karić uživa u životu punim plućima, što je naišlo na oštar sud javnosti, jer je Šavija za to vreme doživela niz komplikacija nakon povreda, te je jedva sačuvala oko i to uz pomoć nekoliko operacija. Kako je otkrila za Republiku, starleta je doživela i sepsu, zbog koje se neko vreme borila za život.

Ipak, Karića to nije ometalo u organizaciji života jer je neretko izlazio, vozio se besnim kolima, ali i posećivao javna dešavanja, a nedavno je viđen i na koncertu pevačice Tee Tairović. Ovoga puta, Stefan je objavio fotografiju sa jahte, te pokazao svoje nago telo i tetovaže na istom.

Republika

Foto: instagram.com/steffan_kariic

Stefan Karić na jahti

On se tu nije zaustavio, te je nakon vožnje rekom, svratio i do jednog popularnog bazena, gde je sa osmehom na licu uživao u sunčanom danu, iako je pre samo mesec i po dana brutalno pretukao Natašu.

Karić se, inače, ne libi da pokaže trenutke svog uživanja, a Nataša i dalje vodi bitku da vrati svoje lice u prvobitno stanje, ukoliko je to uopšte moguće, a sledeća operacija, kako nam je otkrila, zakazana je za početak jula.

Republika

Foto: instagram.com/steffan_kariic

Stefan Karić na bezenu

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Stefanom, ali se on do zaključenja teksta nije javljao na broj poznat redakciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Fare

22.06.2023 11:19

Ovo je samo moguće u banana drzavama da uziva i promovise nasilje ...