DELIJE U TRANSU: Borjanov naslednik STIGAO u Beograd!

Autor:

Sport

21.06.2023

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je i kada bi trebalo da bude predstavljen novim saigračima.

DELIJE U TRANSU: Borjanov naslednik STIGAO u Beograd!

Foto: Starsport

Delije na stadionu "Rajko Mitić"

Sve je gotovo - Crvena zvezda dobila je novog golmana!

Naslednik Milana Borjana, Omri Glazer, završio je obaveze sa reprezentacijom Izraela i odmah po okončanju istih uputio se ka Beogradu gde je stigao u utorak uveče, saznaje Telegraf.

Glazer bi u sredu ujutru trebalo da odradi lekarske preglede, a zatim i potpiše ugovor sa Crvenom zvezdom, upozna se sa saigračima i zvanično predstavi javnosti.

Izraelski čuvar mreže će u Zvezdi imati platu od 400.000 evra godišnje, a potpisaće ugovor na tri godine, uz mogućnost produžetka na još godinu dana.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Podsetimo, Omri Glazer bio je velika želja trenera Baraka Bahara koji je upravi crveno-belih naložio da mu dovede ovog golmana. U Zvezdu je Izraelac stigao iz Hapoel Ber Ševe za koju je prošle sezone branio na 49 utakmica na kojima je primio 40 golova, a u 22 navrata sačuvao je mrežu.

Tokom karijere nastupao je i za Hapoel Rananu, Makabi Haifu i Nes Zionu, a za reprezentaciju Izraela branio je šest puta.

Glazer je osvojio titulu šampiona Izraela sa Makabi Haifom, kao i Kup i Superkup ove zemlje sa Hapoel Ber Ševom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading