OPROSTIO JE PARTIZANU 180.000 EVRA! On je ipak tek 4. na listi! Ovo su NAJVEĆI DUGOVI koje crno-beli nisu morali da PLATE!

Autor:

Sport

20.06.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji kapiten "parnog valjka" Slobodan Urošević načinio je prelep gest.

OPROSTIO JE PARTIZANU 180.000 EVRA! On je ipak tek 4. na listi! Ovo su NAJVEĆI DUGOVI koje crno-beli nisu morali da PLATE!

Foto: Starsport

Slobodan Urošević i Rikardo Gomeš

Partizan je u ponedeljak počeo pripreme za novu sezonu, u kojoj neće računati na dugogodišnjeg kapitena Slobodana Uroševića.

Iskusni bek pojačao je Aris iz Limasola, a prilikom odlaska iz Humske oprostio je bivšem klubu dugovanje od 180.000 evra duga crno-belima.

Bivši igrač Napretka nije, međutim, vodeći kada je u pitanju ovakav sjajan gest, već se nalazi tek na četvrtoj poziciji.

Ispred Batajničanina nalaze se tri imena, kada se radi o pitanju oprosta duga. Tu su dva trenera, a radi se o ciframa od po 250.000 i 300.000 evra.

Foto: Starsport

Partizan je Zoranu Milinkoviću ostao dužan 300.000 evra

Dug od 250.000 evra oprostili su sadašnji vezista Karabaga i crnogorski reprezentativac Marko Janković (27) i nekadašnji šef struke "parnog valjka" Miroslav Đukić (57) koji je trentno bez angažmana.

Ubedljivo prvi na listi je Zoran Milinković (54), pošto je popularni Kiza, koji danas radi kao šef struke libijskog Al Ahlija iz Bengazija, oprostio čak 300.000 evropskih novčanica Partizanu.

Ako bi nekada promenili mišljenje i odlučili da naplate "svoje", klub iz Humske bi bio prinuđen da ukupno iskešira 980.000 evra!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading