SVE JE GOTOVO! Poznato da li Kraso stiže na Marakanu! Završeni PREGOVORI!

Autor:

Sport

16.06.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Obale Slonovače uskoro stiže u Srbiju.

SVE JE GOTOVO! Poznato da li Kraso stiže na Marakanu! Završeni PREGOVORI!

Foto: Starsport/Profimedia/Ilustracija

Činili su sve iz Sent Etjena da ubede Žan-Filipa Krasoa da produži ugovor sa francuskim drugoligašem, međutim, ubojiti golgeter iz Obale Slonovače odlučio je da napravi iskorak u karijeri.

Tako je umesto druge lige Francuske, za sledeću stanicu izabrao Srbiju i selidbu u Beograd, pa će umesto nižeg ranga igrati Ligu šampiona sa izabranicima Baraka Bahara.

Maksimalne napore uložila je uprava Crvene zvezde sve prethodnih dana na pregovorima u Francuskoj da bi dogovorila sve detalje oko dolaska Krasaoa. Kako prenose franucski mediji, sve je završeno, a napadač će posle obaveza u reprezentaciji Obale Slonovače krenuti ka Marakani gde će naredne nedelje obaviti lekarske preglede.

Pokušali su čelnici Sen Etjena da ga ubede da ostane, ponudili mu mesečna primanja od 40.000 evra, ali ni to im nije pošlo za rukom da Kraso i dalje bude njihov član.

Republika

Foto: Ap photo

 

Žan Filip Kraso će od Zvezde imati oko 600.000 evropskih novčanica na godišnjem nivou, uz jake bonusi za golgeterski učinak u Ligi šampiona i Mozzart Bet Superligi Srbije.

Prethodne sezone postigao je 17 golova i imao 12 asistencija, sada je sa svojom selekcijom na takmičenju u kvalifikacijama za Afrički kup nacija, gde ga čeka meč protiv Zambije.

Biće to derbi grupe u kojoj su još Komori i Lesoto, ali je reprezentacija Obale Slonovače već osigurala plasman dalje, međutim, bori se za prvo mesto. Na dve runde pre kraja imaju 10 bodova, Zambija je trenutno osvojila 9, Komori samo 3, a Lesoto svega jedan bod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nema sale

16.06.2023 18:31

VODJA SALJE AVION !