LE TALEK GLEDAO HOROR U FRANCUSKOJ! Krenuo je da BODE decu, vikao sam policiji da PUCA!

Autor:

Sport

08.06.2023

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler prisustvovao je jezivoj sceni.

LE TALEK GLEDAO HOROR U FRANCUSKOJ! Krenuo je da BODE decu, vikao sam policiji da PUCA!

Foto: Tanjug/AP

Policija posle horora u Ansiju

Nekoliko dece izbodeno je u napadu na igralištu na jugoistoku Francuske, u mestu Ansi.

Napad se dogodio jutros oko 9.45 sati, a prema informacijama, povrede je zadobilo četvoro dece i dvoje odraslih i tri osobe su u kritičnom stanju.

Ovom napadu je prisustvovao i bivši fudbaler, Entoni Le Talek, koji je za tamošnje medije ispričao šta se tačno dogodilo.

Trčao sam pored jezera kada sam odjednom video desetine ljudi koji brzo dolaze ka meni, u suprotnom smeru. Pitao sam se šta se dešava. Jedna mama je vikala na mene: Beži, beži, sve bode neko, po celom jezeru! Ubo je decu, bežite, bežite  - rekao je Le Talek, pa nastavio:

 

 

- Malo sam iznenađen, nastavljam. I vidim momka koji, zaista, dolazi ispred mene. On je na travi i vidim pandure koji su 5-10 metara iza njega. Ne mogu da ga uhvate. Ide prema meni pa se malo odmaknem i vidim da ide pravo ka dekama i babama. I tamo, on nasrće na dedu. Ubode ga jednom, policajci iza njega ne uspevaju da ga uhvate. Ja im kažem: ’Pucajte, ubijte ga, on sve bode!‘ Napadne jednom, dvaput, a onda počnu da pucaju. Pucaju u osobu, koja pada na zemlju, a deda je već pogođen. Nastavljam da trčim i vidim u daljini, decu na zemlji. Ludo je to videti u Ansiju.

Le Talek je karijeru završio 2021. godine upravo u Ansiju, a tokom igračkih dana nastupao je, između ostalog, i za Liverpul, Sent Etjen i Sanderlend.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading