OVO JE MITRALJEZ O KOJEM JE GOVORIO VUČIĆ: Pakleni Getling ispaljuje 3.000 metaka u minutu, vlasnik ga dovezao na prikolici! (FOTO)

Autor:

Vesti

08.06.2023

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije govoreći o predaji nelegalnog oružja, rekao je da je jedan čovek doneo "getling mitraljez".

OVO JE MITRALJEZ O KOJEM JE GOVORIO VUČIĆ: Pakleni Getling ispaljuje 3.000 metaka u minutu, vlasnik ga dovezao na prikolici! (FOTO)

Foto: MUP/Tanjug/S. Aćimović

- Jedan čovek doneo nam je "getling mitraljez" na prikolici. To je onaj rotirajući mitraljez koji ispali 3.000 metaka u minutu. Stavio ga je na prikolicu i doneo. Hvala mu na tome - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Foto: MUP Srbije

Getling mitraljez

Lider Srbije bi objasnio koliku bi kaznu dobio ovaj čovek da je u njegovom posedu pronađen ovaj mitraljez.

- Posle izmena zakona dobio bi 15 godina zatvora da smo mu to našli, predato je 22.000 minsko-eksplozivnih sredstava. Hvala čoveku koji je bio odgovoran i rasteretio svoju porodicu i sebe. 15 hiljada ručnih bombi su ljudi doneli, znate li koliko je to mrtvih i ranjenih. Srbija je puna oružja. Niko nikada nije pomislio da u Srbiji mogu da se dese takvi zločini koji su se dogodili. Niko ne može roditeljima da vrati decu, ali možemo da radimo na preventivi da se to više nikada ne dogodi - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (19)

Loading
Dušan

08.06.2023 13:30

Ova mera je donela prave rezultate

Milan

08.06.2023 13:39

Ovo je veoma dobro smisljen potez predsednika Vucica, kako bi smanjio, ili skroz ukinuo drzanje nelegalno oruzja u Srbiji.

Sare

08.06.2023 13:40

Za Srbiju je dobro da se razoruza

Jela

08.06.2023 13:43

Prikupljen je veliki broj oruzija koji ce samim tim i smanjiti broj tragedija.