ŠOKANTNE VESTI IZ PARIZA: Novak u OGROMNOM PROBLEMU - organizatori GURAJU Alkarasa u FINALE Rolan Garosa!

Autor:

Sport

08.06.2023

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvarna odluka organizatora turnira u Parizu.

ŠOKANTNE VESTI IZ PARIZA: Novak u OGROMNOM PROBLEMU - organizatori GURAJU Alkarasa u FINALE Rolan Garosa!

Foto: Tanjug/AP

Sve je spremno za spektakl na Rolan Garosu. Duel koji su mnogi priželjkivali i pre starta turnira će se i dogoditi, pošto će u polufinalu grend slema u Bulonjskoj šumi snage odmeriti Novak Đoković i Karlos Alkaras.

Dva verovatno i najbolja tenisera današnjice će imati priliku da tek drugi put u karijeri odigraju međusobni duel, a Španac je taj koji ima prednost, pošto je prošle godine slavio u polufinalu mastersa u Madridu, u maratonskom meču koji je trajao preko tri i po sata.

Sada će Novak pokušati da mu se revanšira i da u svom 45. polufinalu grend slema izbori novi plasman u finale, ali su očigledno organizatori odlučili da poguraju Španca, pošto su upravo ovaj duel stavili kao prvi u sutrašnjem rasporedu.

Na terenu "Filip Šatrije" će u petak biti odigrana dva meča u okviru polufinala muškog singla, a iako su svi očekivali da spektakl Alkarasa i Đokovića gledaju predveče, ipak će ova dvojica tenisera na teren po najjačem suncu u Parizu, pošto je duel zakazan za 14 časova i 45 minuta.

Sutra je prognoza najavila čak 30 stepeni u Parizu, u periodu između 15 i 18 časova, pa je jasno da će Novak imati pakleno težak zadatak da se suprotstavi mladom Alkarasu, koji će se na takvoj vrućini osećati dosta bolje. Ne treba napominjati i da su Noletu na Rolan Garosu mnogo više odgovarali večernji termini, kada je hladnije, a tada je uvek imao više šansi protiv Nadala, a imao bi više i protiv Alkarasa, čija igra umnogome podseća na Rafinu.

Bilo kako bilo, organizatori su svoje rekli, a nema sumnje da će ovakva odluka proizvesti Novakov bes, koji ako uspe da pretvori dobru igru, može da donese mnogo dobrih stvari.

Po završetku ovog polufinala biće odigrano i drugo, a u njemu će snage odmeriti Aleksandar Zverev i Kasper Rud.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Kiki

08.06.2023 18:27

Prikazuju ih kao gladijatore. Smešni su organizatori.

Juca

09.06.2023 10:42

Mogu da poljube Noletovu straznjicu pokazaće on njima nema on dlaku na jeziku !