MUKE ZA PIKSIJA! Povređen još jedan reprezentativac Srbije! "Orlovi" drastično OSLABLJENI u Bugarskoj?!

Autor:

Sport

04.06.2023

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa spiska je već otpao napadač Fulama Aleksandar Mitrović.

MUKE ZA PIKSIJA! Povređen još jedan reprezentativac Srbije! "Orlovi" drastično OSLABLJENI u Bugarskoj?!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Fudbalsku reprezentaciju Srbije u junu čekaju dva meča, najpre prijateljski protiv Jordana u Beču (16.6.), a potom četiri dana kasnije u Razgradu sa selekcijom Bugarske u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo.

Najnovije informacije govore da će selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi imati mnogo muka, kada je reč o sastavljanju idealne jedanaestorice.

Suočen sa velikim problemima, koji su se nagomilali prethodnih meseci, najnoviji je stigao iz Italije, gde je objavljeno da se Dušan Vlahović - povredio!

Dvostruki strelac u pobedi nad Crnom Gorom (2:0) i jednom protiv Litvanije, kada je Srbija slavila istim rezultatom, propustiće meč poslednjeg kola koji Juventus igra protiv Udinezea od 21 čas. 

Silni problemi ophrvali su srpsku reprezentaciju i selektora Piksija uoči junskog kvalifikacionog meča protiv Bugarske, a sad stižu nove vesti iz Italije koje bude zebnju. Dušan Vlahović je - povređen.

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović

Napadač Srbije nije ni na klupi za rezervne igrače na poslednjem meču Juventusa u sezoni, a kako se može čuti reč je o povredi butine. Još uvek se ne zna težina povrede srpskog reprezentativca, ali ova vest sigurno brine selektora našeg nacionalnog tima.

Naročito ako se zna da je povređeni Aleksandar Mitrović otpao sa spiska, koji je Stojković objavio prethodne nedelje.

Ukoliko se nešto ne promeni, Piksi u mečevima sa Jordanom i Bugarskom ostati samo sa dvojicom napadača - Lukom Jovićem i Đorđem Jovanovićem.

Inače, osim Mitrovića, na spisku "orlova" za Jordan i meč u Razgradu, nema ni krilnog fudbalera Torina Nemanje Radonjića, Alekse Terzića iz Fjorentine i defanzivca Verdera Miloša Veljkovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading