DETONACIJA I VELIKI PREOKRET! Benzema PREVARIO PLANETU, Madrid je EKSPLODIRAO!

Autor:

Sport

04.06.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz će napustiti Real na kraju sezone.

DETONACIJA I VELIKI PREOKRET! Benzema PREVARIO PLANETU, Madrid je EKSPLODIRAO!

Foto: Tanjug/AP

Karim Benzema

Jedna era je završena - Karim Benzema napustiće Real na kraju ove sezone, potvrdio je "kraljevski" klub.

Real je sa svojim kapitenom Karimom Benzemom postigao dogovor prema kojem je okončan njegov briljantni i nezaboravni period u klubu, tokom kojeg je postao jedna od naših najvećih legendi. Njegova karijera u našem klubu bila je primer sjajnog ponašanja i profesionalnosti i predstavljao je najbolje vrednosti našeg kluba. Madrid će uvek biti njegov dom, ali zaradio je pravo da sam odlučuje o svojoj budućnosti - stoji u saopštenju Real Madrida.

 

 

Ovo je bila detonacija koja je uzdrmala planetu i desila se posle velikog preokreta jer je Benzema nedavno najavio da ostaje u Madridu.

Istina ne stanuje na internetu. Ja sam igrač Reala, tu sam, samo o ovom klubu mislim - rekao je Benzema na Markinoj dodeli nagrada u četvrtak.

Za utorak je zakazan je i zvanično oproštaj od Benzeme u dresu Reala na stadionu „Santijago Bernabeu“, a zasad nije poznato gde će francuski ofanzivac nastaviti karijeru, iako se spominjao odlazak u Saudijsku Arabiju.

Benzema je u dresu Reala postao igrač sa petim najvećim brojem utakmica u istoriji (647) i drugi najbolji strelac svih vremena (353 gola), a sa klubom je, između ostalog osvojio pet Liga šampiona, četiri Primere, tri Kupa Kralja, tri Superkupa Španije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading