REAL U STRAHU: Karim Benzema dobio ponudu od 200 miliona evra!

Autor:

Sport

29.05.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz na slatkim mukama.

REAL U STRAHU: Karim Benzema dobio ponudu od 200 miliona evra!

Foto: Tanjug/AP

Karim Benzema

Fudbaler Real Madrida Karim Benzema dobio je ponudu od 200 miliona evra za dvogodišnji ugovor od neimenovanog kluba iz Saudijske Arabije, prenose španski mediji.

 


Iskusni napadač ima ugovor sa Realom do 30. juna. Međutim, francuski golgeter nije produžio saradnju sa madridskim klubom. Španski mediji takođe navode da rukovodstvo Reala strahuje da se Benzema dvoumi i da razmišlja da prihvati ponudu iz Saudijske Arabije.

 

Benzemi su iz Saudijske Arabije obećani i dodatni bonusi na autorska prava, a njegova deca bi imala adekvatno školovanje ako odluči da se preseli u ovu bliskoistočnu državu.

Francuski fudbaler je trebalo da potpiše novi ugovor sa Realom do 30. juna 2024. godine, a u madridskom klubu sumnjaju da Benzema odugovlači sa produženjem saradnje zbog bogate ponude iz Saudijske Arabije.

Karim Benzema (35) je u Real stigao 2009. godine iz Liona, a za madridski klub odigrao je 647 utakmica i postigao je 353 gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading