ISPRATILI BORBU ZA TROFEJ! Delegacija ženskog fudbala FSS na finalu Lige šampiona u Ajndhovenu

Autor:

Sport

04.06.2023

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali su šta da vide.

ISPRATILI BORBU ZA TROFEJ! Delegacija ženskog fudbala FSS na finalu Lige šampiona u Ajndhovenu

Foto: FSS

U holandskom gradu Ajndhovenu igrano je finale Lige šampiona za žene, duel između nemačkog Volfsburga i španske Barselone - 2:3 (2:0), a meču godine u ženskom klupskom fudbalu, prisustvovali su i predstavnici Fudbalskog saveza Srbije.

Prva dama srpskog fudbala, potpredsednica FSS Sandra Sremčević, žena koja je prva u istoriji srpskog fudbala predala pehar pobedniku Kupa Srbije, nedavno fudbalerima Crvene zvezde, selektor „A“ selekcije Dragiša Zečević i tim menadžer ženske „A“ selekcije Bojana Veselinović, posmatrali su meč koji je posle mnogo uzbuđenja i preokreta pripao katalonskom velikanu.

 

Republika

Foto: FSS

Bojana Veselinović, Dragiša Zečević i Sandra Sremčević

Bilo je ovo treće finale za španski klub u poslednje tri godine, a Volfsburg je bio na pragu pobede jer je vodio sa 2:0 golovima Eve Pajor u 3. i Aleksandre Pop u 37. minutu.

Barselona je bila na kolenima, i pored toga što je izgledala bolje od rivala. Ipak, za samo 22 minuta igre u nastavku fudbalerke katalonskog tima preokrenule su rezultat i stigle do titule. Najavila ga je Patrisija Gviharo u 48. minutu, ista fudbalerka je dva minuta kasnije donela i izjednačenje, da bi sredinom drugog dela preokret režirala Fridolina Rolfo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading