NASILNIK DOBIO ZATVORSKU KAZNU! Reprezentativac OSUĐEN na 25 meseci zbog PREBIJANJA devojke!

Autor:

Sport

03.06.2023

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se sve sabere i oduzme - dobro je prošao.

NASILNIK DOBIO ZATVORSKU KAZNU! Reprezentativac OSUĐEN na 25 meseci zbog PREBIJANJA devojke!

Foto: Tanjug/AP

Sebastijan Vilja

Kolumbijski fudbaler, Sebastijan Vilja, osuđen je na 25 meseci zatvora zbog prebijanja devojke Danijele Kortez.

Vilja je 2018. godine došao u Boku juniors, ali je klub sada rešio da se ogradi od njega, te je on stopirao karijeru.

I pored toga što je osuđen zbog "lakših povreda, seksualnog nasilja i pretnji", Kolumbijac neće ići na robiju jer je kazna uslovna. Deluje da je prošao odlično, ali mu je karijera, koja je od dolaska u Boku krenula uzlaznom putanjom, ozbiljno uzdrmana.

 

 

Sebastijan Vilja uspeo je da upiše i četiri nastupa za reprezentaciju Kolumbije, bio je veliki potencijal, a ove sezone, do suspenzije kluba, odigrao je 24 meča za Boku postigao je jedan, a namestio tri gola.

Vilja je Danijelu pretukao u aprilu 2020. godine, kada je pomenuta devojka i na društvenim mrežama objavila povrede i sve šokirala.

Nažalost, ovo sam morala da uradim, više ne mogu da trpim! Dve godine živimo zajedno, svo vreme patim i trpim, i opraštam mu batine čekajući da se promeni, ali to se nikad nije desilo - napisala je, između ostalog, Danijela, u emotivnoj poruci uz okačene dokaze prebijanja.

 

 

Danijela je, tada, priznala da je sve počelo 2018. godine kada je Vilja i potpisao za Boku, jer je tada navodno počeo više da pije alkohol i da je to bio glavni okidač za kasnija dešavanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading