LEGENDA NAPUŠTA PSŽ: Slavni fudbaler se seli kod Kristijana Ronalda!

Autor:

Sport

03.06.2023

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Klermona odigraće poslednju utakmicu u dresu "svetaca" (subota 21.00).

LEGENDA NAPUŠTA PSŽ: Slavni fudbaler se seli kod Kristijana Ronalda!

Foto: Tanjug/AP

Proslavljeni španski reprezentativac Serhio Ramos definitivno napušta Pari Sen Žermen na kraju sezone. Legendarni štoper je potvrdio da odlazi sa Parka prinčeva, a od njega se na društvenim mrežama oprostio i francuski klub.

- PSŽ je srećan što je mogao da gleda Serhia Ramosa kako brani njegove boje sa takvom požrtvovanošću. Želimo mu sve najbolje u nastavku karijere - objavili su "sveci" na Tviteru.

 

 

Ramos je takođe imao poruku.

- Subota će za mene biti poseban dan - oprostiću se sa još jednom fazom života, sa PSŽ. Ne znam koliko mesta možeš smatrati domom, ali bez sumnje su PSŽ, njegovi navijači i Pariz, moj dom. Hvala vam na dve lepe godine tokom kojih sam u svim takmičenjima dao sve od sebe. Čekaju me novi izazovi, nosiću nove boje - poručio je u petak 37-godišnji as.

Poslednjih nedelja se šuška da će karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji, ali ne u Al Nasru, gde igra Kristijano Ronaldo, već u Al Hilalu.

Ramos je karijeru počeo u Sevilji, a 2005. je otišao u Real Madrid. U španskom gigantu proveo je 16 godina i postao legenda kluba koji je napustio 2021. kao slobodan igrač, potpisavši ugovor sa PSŽ-om. Za Parižane je odigrao 57 utakmica, postigao pet i asistirao pri jednom golu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading