SAM PROTIV SVIH! Huligani napali porodice fudbalera Vest Hema - HEROJ uspeo da ih ODBRANI! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.05.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne scene sa stadiona u Alkmaru.

SAM PROTIV SVIH! Huligani napali porodice fudbalera Vest Hema - HEROJ uspeo da ih ODBRANI! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/WestHam_Central

Tuča u Alkmaru

Fudbaleri Vest Hema plasirali su se u finale Lige konferencija, pošto su u revanš meču polufinala ovog takmičenja ponovo pobedili AZ Alkmar. Naime, nakon 2:1 iz Londona, "čekićari" su slavili i u Holandiji, ovaj put sa 1:0 golom Pabla Fornalsa, u četvrtom mintu nadoknade.

Biće to šansa za klub iz Londona da osvoji drugi UEFA trofej u istoriji, pošto su prvi osvojili još davne 1965. godine u Kupu pobednika kupova.

Ipak, duel u Holandiji je obeležilo divljanje navijača AZ Alkmara po završetku meča, kada su upali na tribinu stadiona na kom su bili smešteni porodice i prijatelji fudbalera Vest Hema.

Želeli su huligani holandskog tima da se sa njima obračunaju, ali ih je u tome sprečio jedan navijač londonskog kluba, koji se sam suprotstavio divljacima i sprečio ih da naude porodicama i prijateljima fudbalera "čekićara".

Naime, ultras Vest Hema, pod imenom Knolsi, stao je na stepenice, zaštitio ovaj deo tribine, a huliganima AZ-a je podelio nekoliko pesnica i šamara.

- Knolsi je legenda. Sprečio je domaće igrače da dođu do porodica igrača. Dajte mu kartu za finale. Sedeli smo iza devojke Tila Kerera, Knolsi se zabrinuo za nju i otišao je do vrha stepeništa kako bi zaustavio napad navijača Alkmara - otkrio je jedan fan Vest Hema.

Protivnik ekipe koju sa klupe predvodi Dejvid Mojes će biti Fiorentina, koja je sinoć savladala Bazel sa 3:1 (ukupno 4:3), golom u devetom minutu produžetka.

Finale je na programu 7. juna, na Eden areni u Pragu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading