STRAVIČNE SCENE U DERBIJU! Letele baklje, nastao POŽAR! Haos kakav se ne pamti! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.05.2023

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Đugardena i AIK-a iz Stokholma odigrali su buran meč u švedskom šampionatu.

STRAVIČNE SCENE U DERBIJU! Letele baklje, nastao POŽAR! Haos kakav se ne pamti! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Derbi u Švedskoj između Đurgardena i AIK - a prekinut je zbog divljačkog ponašanja navijača na tribinama, koji su izazvali požar.

Potpuno je neobično da na utakmicama u Skandinaviji, a naročito u "zemlji tri krune", viđamo ovakve scene, ali su dešavanja sa stadiona "Tele2 arena" obišle ceo svet.

Neredi su doveli do toga da sudija prekine meč pred kraj drugog poluvremena, u trenutku kada je Đurgarden vodio sa 1:0. Strelac gola za domaće je bio Danielson u 82. minutu.

Tokom slavlja, zapaljeno je više baklji, palo je još pirotehničkih sredstava, koji su kulminirali požarom na stadionu. Bio je to razlog da sudija prekine utakmicu i pošalje aktere u svlačionicu.

- Ako se divljanje i bakljada nastavi, meč će biti potpuno prekinut - poslato je upozorenje navijačima sa razglasa.

Meč je nastavljen posle kraće pauze, međutim, neredi nisu prestali, pa je nekoliko baklji palo na navijače Đurgardena, dok se pojavila i grupa ultrasa sa maskama ka delu tribine gde su bili fanovi AIK-a.

Munjevitom reakcijom organa reda, situacija se smirila, a u nastavku utakmice, domaćin je slavio već pomenutim rezultatom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Džonko

28.05.2023 19:36

Ma neemogućeee...!!! To se u kulturnoj bašti zvanoj EVROPA ne radi... To samo u ovim zemljama, takozvanim, džunglama.... Tako bar kaže mister Borelj... Onaj što ne zna gde je pošao, samo još da se rukuje sa nevidljivim i biće kao u SAD...